Mi az első benyomás egy szép lányról akinek ... szinű haja van? Ugy értem mit gondoltok egy csajról aki szép, és szőke/fekete/barna/vörös haja van , ugy hogy nem ismeritek csak látjátok az utcán...
Nem azért de itt hol van sértő válasz??
Igazából a kérdést nem igazán értem szal most azt kérdezed hogy mit gondolunk azokról a szép lányokrol akiknek szőke...stb színű haja van??VAgy festett?
-Semmit.Ha jól áll neki akkor nyert ügy van ha nem akkor meg majd befesti.
Semmi különöset nem gondolok. ha jó áll neki a hajszín akkor megállapítom, hogy de jó a haja, ha meg nem, akkor meg azt, hogy nem áll neki jól.
ennyi.
Szerintem arra godnoltal hogy pl ha szoke valaki akkor az artatlan szuzies vedelemzo benyomast kellt.... a voros szenvedelyeset sexiset es tuzeset....a fekete demonit extravagansat karaktereset....a barna pedig kiegyensulyozott eszes barna nore utal :)
amugy itt olvashatsz meg piciket rola:
remelem en tudtam segiteni mert ertettem azert a kerdesed :)
a 9:18 as iro vagyok ismet:)
meg talaltam egy erdekes odlalt ahol ir meg par dolgot a hajszinekrol :)
nekem ez az oldal nagoyn tetszik leragadtam en is melette meg sminkeket is ir hogy melyik hajhoz mi illik :)
remelem te neked is tetszik majd:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!