Eléggé szőrös a lábam, ez a lányokat zavarja?
Figyelt kérdés
19F2011. dec. 24. 08:52
22/32 anonim válasza:
én szarom le ha a pasimnak szőrös a lába,még szeretem is
csak a hónalj,meg a biguja ne legyen szőrös,ja meg én ne legyek az,de az már rajtam múlik :D
25/32 anonim válasza:
Tudom, hogy pofátlanság amit most teszek de válaszként felteszek egy kérdést. Ehehehe Lányok, titeket zavar hogy tiszta szőr a seggem lyuka? Körték nincsenek csak szőr :D de az dögiveee
26/32 anonim válasza:
attól függ hogy tényleg az az eléggé az pontosan mennyire... de engem spec nem szokott zavarni, kivéve hogyha minden mm2-en van egy szőrszál ami 2cm hosszú... :D egyébként meg szerintem nem baj..
27/32 anonim válasza:
Azt az embert még nem találták fel akinek nem szőrös a seg.e lyuka. Legyen az fiú vagy lány, ott mindnek van szőr.
28/32 anonim válasza:
Szerintem jól nézki a pasikon a szőrös láb.
29/32 anonim válasza:
Egy szép szőrös férfiláb kifejezetten szexi tud lenni.
28/N
(pláne kettő. bocsi.)
30/32 anonim válasza:
Az enyém is az, de eddig senkit nem érdekelt.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!