Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire zavarja a lányokat, ha egy fiú nem szeret nyalni?
Figyelt kérdés
Eddig egy lánnyal voltam de vele most szakítófélben vagyunk, és őt nem zavarta. De nem tudom más lányoknál ez hogy működik :(2011. szept. 22. 20:30
1/38 szamóca.. válasza:
nagyon. részemről...
aztán jöhet a cukormáz a többiek részéről hogy ah szeret elfogad meg a többi, de engem rohadtul zavarna:D
2/38 greeen válasza:
ha téged se zavar hogy nem xopják le a hitvány farkadat akkor egálban vagy csücsöri!
3/38 anonim válasza:
Akkor szamóca a szopás se marad ki:)
4/38 A kérdező kommentje:
nem kell a cukormáz, azt írjátok le ahogy tényleg van
2011. szept. 22. 20:33
5/38 A kérdező kommentje:
de azt szeretem ha ő csinálja nekem XD de a bnőm is olyan h szereti nekem csinálni de nem zavarja ha én nem csinálom neki ilyenek vannak még?
2011. szept. 22. 20:34
6/38 anonim válasza:
hát engem pl. nagyon is zavarna, mert imádom, ha nyalnak. olyan nem kell, aki nem csinálja.
7/38 anonim válasza:
Kedves kérdező!!!!Tégedet lecumiz?
8/38 anonim válasza:
Nem zavar, ha ő sem várja el a szopást akkor. :)
9/38 A kérdező kommentje:
le igen
2011. szept. 22. 20:35
10/38 szamóca.. válasza:
nem hát. ilyenek nélkül nehezebb lenne fenntartani a változatos szexuális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!