19 vagyok,még szűz,a volt 1.bnőmmel tavaly nyáron lett volna az 1.de előtte nemsokkal dobott+ahogy csak lehet egy ember lelkét összetörni 1 kapcsolatban ő ezt meg is tette...a lényeg hogy ha majd lessz megint bnőm amit remélek és ő már nem lenne szűz akkor őt ezt zavarná majd vagy pozitívan állna vajon ehhez?Ezt lehet előre tudni?
Lányok ti hogyan állnátok ilyenkor a fiúhoz?
2010. febr. 26. 21:47
1/7 anonim válasza:
sztem nem zawar 1 csajt se aki normálisan áll a dolgokhoz...ezzel mindenki így wan 1 darabig..:D és lehet, h éppen olyan csajt fogsz ki akiben ez még kaladwágyat is ébreszt, h szűz pasiwal wan ;) szal no para
2010. febr. 26. 21:49
2/7 anonim válasza:
hát ha bevállalós a srác,nem zavarna. na meg amugysem.
sztem ez szép.
és nemcsak a lányok tudnak sziveket összetörni. ti is nagy tehetséggel müvelitek ám.:)
17/L
2010. febr. 26. 21:50
3/7 A kérdező kommentje:
Hát más fiúk lehet...én nem tudnám bántani lelkileg sem azt lányt akit szeretnék az biztos:)
2010. febr. 26. 21:53
4/7 anonim válasza:
hááát, engem is összetörtek párszor, néztem is h mivan, igaz most az a csaj, aki kedvesen lekoptatott, 2 év után össze jönne velem, vagyhát a jelek arra utalnak(bár már van pasija, ismét:(), de nyárig bírja ki, addig kicsit húzom az agyát
2010. febr. 26. 21:56
5/7 anonim válasza:
jah és énis szűz vok, csak 17éves, és ez a csaj örülne annak ha nekem ő lenne az első
2010. febr. 26. 21:58
6/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten jó volt hogy szűz volt a párom, így tudtam hogy nem az x -edik vagyok és hogy nem csak arra megy.
2010. febr. 27. 04:13
7/7 anonim válasza:
Ha rossz nőt fogsz ki, akkor zavarni fogja.. De azt meg te zavard el, jó messzire.
Nem kell feltétlenül hangoztatni,hogy szűz vagy, ha nem akarod. Ezen mindenki átesik, nem kell rágörcsölni...
Van egy barátom, aki szintén szűz. Ő egyáltalán nem beszél a témáról, én nem is kérdezem. Úgy vagyok vele, ahogy neki kényelmes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!