Fiúk, ez a fajta "műköröm" még elfogadható számotokra?
Szerintetek szép? Úgy hallottam, hogy a hegyes műköröm minden fiúnak tetszik (mert nőies és vadmacskás), aki azt mondja nem az hazudik, szerintem hülyeség...
Nekem lényegtelen ez.
Volt egy vad (az ágyban) barátnőm, neki hasonló "karmai" voltak, bár az igazi volt. Szex közben előszeretettel karmolta szét a hátam. Ott, akkor nem érdekelt (nem azzal voltam elfoglalva), persze éreztem. Másnap a hátam olyan volt, mint aki macskával aludt...
hidd el mindnekinek más tetszik. mondjuk én sztem aki ezen problémázik az hülye.
én amúgy szeretem ha a barátnőm karmolászik :) már mondtam neki h hegyes körmöket csináltasson de hallani se akar róla... :D úgyh ez a másik véglet :) (mondjuk én se gondoltam azér telejsen komolyan, ok h karmolászásra kitűnő, de h lehet vajon azzal bármit is csinálni???)
Ő, ez egy teljesen átlagos mandulavágású köröm. :D Mutatok neked hegyes szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!