Milyen képet tegyek ki a facebookon profilnak?
Nem teszek ki csücsörítős, tükörben fotozózkodós, szexi képet. Valami normális kellene. Olyat szeretnék, ami tényleg tetszik nekem is meg a barátaimnak is ..
14/L
(nektek milyen van ?)
Először is ne magadat fényképezd. Mármint fényképezheted magadat, de akkor időzítővel. Elég béna, amikor látszik a képen, hogy az illető saját magáról csinálta. (benne van a keze).
Én mindig felveszek valami csini rucit, és abban fotózkodom.(abban jól érzem magam) Kifestem magam, belövöm a hajam. No persze ez nem fordul elő sűrűn, kb fél évente cserélem a képeimet.
24/n
Nekem olyan van, amin épp 'bambulok' kissé szomorkásan, és csak a vállamtól vagyok benne a fejem tetejéig.
Előző képem nagyobb 'siker' volt, azt úgy csináltam hogy asztali lámpát kapcsoltam, és attól én világos lettem, a háttér pedig sötét, és könyöklök. Azt próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!