Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fontos hogy valaki rajta...

Fontos hogy valaki rajta legyen a facebookon?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 19:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi véletlenül rossz kategóriába írtam :)
2011. szept. 4. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
egyáltalán nem. anélkül is ugyan olyan ember vagy, max. megkíméled magad a sok ostoba pics@ kiírásaitól, melyek szerint ötpercenként közlik, hogy elmentek vécére.
2011. szept. 4. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom mire érted, de pl engem már a suli első napján lecseszett az ofő, mert az osztályból csak én nem vagyok fent és nekem majd külön kell elküldenie a házit. Én nem értem mire jó az FB. Ha valakivel akarok beszélni felhívom vagy elmegyek hozzá.

17/L

2011. szept. 4. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem gáz.Középsuli első tanítási napján infón netezhettünk és egyből mindenki kérdezte hogy mi a vezeték nevem mert bejelöl facebookon,mondtam hogy nem vagyok facebookon erre tökre hülyének néztek.Ők egész órán egymással facebookoztak úgy hogy egy szobában voltak,szerintem ez a gáz.
2011. szept. 4. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok magyar oktatás! 5 év múlva mi lesz, a tanár júsztrímen fogja leadni az anyagot?
2011. szept. 4. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos a szaros facebook, utálom az egész felhajtást! Attól függetlenül h unalmamban én is szoktam fb-zni. :D De lehet nélküle élni, sokan abszolút túlzásba viszik. Középsuliba nálunk is ez volt a divat, egymással cseteltek meg írogattak üzifalra ha számtech teremben voltunk. Vicc.
2011. szept. 4. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát szerintem pedig fontos. Levelezős vagyok fősulin, és így tudjuk tartani a kapcsolatot a csoporttársaimmal, elmondani egymásnak, mit hogyan csináljunk, a beadandókat, a vizsgákat megbeszélni, a tanárokkal is, a programokat szervezni és megosztani. Egy-két ember mivel nem látogatja, le is marad jó néhány dologról.Tesómmal is így beszélgetünk, és osztunk meg egymással linkeket.
2011. szept. 5. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem volt, de nem is használtam. idén lettem egyetemista. gólyatáborba is fb-on kellett jelentkezni, meg ott van egy csoport, ott beszélünk meg mindent a csoporttársakkal. szóval erre a felhasználásra már fontos. amúgy nem foglalkozom vele, csak ezt figyelem.
2011. szept. 5. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is maradtam már le egykét dologról azért mert nem facebookozok. Az, hogy a tanár facebookon küldi el a házit, szerintem nem gond, de ne keljen már emiatt regisztrálni.
2011. szept. 6. 01:10
 10/12 A kérdező kommentje:
hát szerintem is fontos de én tizedikes vok és az osztályomból 3-en nincsenek fent
2011. szept. 6. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!