Fontos hogy valaki rajta legyen a facebookon?
Egy ideig én is teljesen feleslegesnek tartottam fb-t, semmi hasznát nem láttam, amíg el nem jött az érettségi időszak. Ott egyeztettünk időpontokat, ott zajlottak a tételcserék, és a szerenádokat is ott beszéltük meg.
Egyetemen pedig a szaknak van egy zárt fb csoportja, ahol fenn vannak az előadások anyagai, egyéb kidolgozott témakörök, amik a vizsgára kellenek, a tesztkérdésekre a válaszok, itt szinte azonnal értesülsz mindenről, ami említésre méltó történik, tárgyfelvételor itt a legegyszerűbb elintézni a gyakorlatcseréket, gyakorlatvezetőkkel felvenni a kapcsolatot, eladni a tavalyi könyveket anélkül, hogy hirdetni kellene, egyszóval itt lehet a legegyszerűbben tartani a kapcsolatot a szaktársakkal. Szóval mostanra eljutottam addig, hogy igen, a facebook eléggé kinőtte magát ahhoz, hogy fontos legyen rajt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!