A Converse cipőkön miért belül van az embléma?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 17:00
1/5 anonim válasza:
Hogy csak te tudd, hogy milyen márkát hordassz.
Szerényeknek készül.
2/5 anonim válasza:
A Converse nem a szánalmas embereknek készül, ha csak villogni akarsz vele(persze sok ilyen van..) akkor járj úgy hogy látszódjon vagy áll meg ugy. Külömben meg ez a felvágásos dolog csak a fajtádbelieknek szól, a többieket úgysem érdekli. Azok meg annyira megnézik a cipődet, hogy látják ha Converse. Meg hátul ottvan az all star felirat..És van olyan is, aminek kivűl van az emblémája..-.-
3/5 A kérdező kommentje:
pf :D jóvanna :D nem azéé kérdeztem..nem vagyo kfelvás..
csak tök furi:S minden cipőn kivül is meg belül is van. azért kérdeztem mert azt hittem h az enyém selejt xD
2009. máj. 20. 14:35
4/5 A kérdező kommentje:
*vagyok felvágós
2009. máj. 20. 14:35
5/5 anonim válasza:
Azért is van belül szerintem, mert van aki szokott rá rajzolni, és ha rajzol rá/rajzoltat rá/ akkor ne menjen bele az emblémába!
Mondjuk ez külföldön divat, de ha nekem lenne egy Taylorom, akkor biztos egyedivé tenném! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!