Hogyan lehetnék egzotikus?
Egzotikus àltalàban a kreol börü,sötétebb haju személy.
Ha kicsit szeretnél vàltoztatni magadon,akkor egy jo frizura,egy uj szin,egy kis ruha frissités sokat segit!
A szöke haj kék szem szép pàrositàs.
Lehet egy tépett ,vagy egy tartos hullàmos haj feldobna,esetleg egy szöke màsik àrnyalata:)
az egzotikusság az veled született. általában arra mondják aki pl félig ázsiai, vagy néger stb.
sminkeld magad máshogy ahogy eddig, menj el fodrászhoz, öltözködj színesebben, és jobban fogod érezni magad.
Egyetértek az eddigiekkel.
Én is fehérbőrű vagyok, kékes-zöld szem, sötétszőke haj.
Nekem párszor kellett már egzotikus külső, akkor általában önbarnítót használtam, vagy simán sminkkel oldottuk meg, persze nem volt kis munka... a barna kontaktlencse is sokat segített és a hajamat és át kellett színezni...
De gondolom te ilyesmit nem akarsz, és nincs is értelme a hétköznapokban :)
Általában egzotikusnak a kreol bőrű nőket nevezik.
De sok ország van ahol a szőke kék szemű nőket keresik és tartják különlegesnek, szóval ne szomorkodj.
Ha fel szeretnéd dobni magad kicsit menj el vágass egy jó frizurát, nagyon sokat tud dobni az ember megjelenésén.
Vannak ilyen oldalak, ahová felteheted a képed és hajakat nézhetsz hozzá, hogy mi állna jól. Színt is lehet állítani. Azt hiszem a femina.hu n is van ilyen frizuratervező.
Vegyél 1-2 divatos ruhát, vagy kiegészítőt. Lehet kapni nagyon szép színes fülbevalókat, most jön a nyár mindenféle élénk színekben lehet kapni. Én most egy olyan tollas narancssárga-zöldre vadászok így a nyár közeledtével :)
Csinálj egy jó sminket. Nagyon sok ötletet meríthetsz netes képekből is vagy magazinokból.
Esetleg menj el pár alkalommal szoláriumba ha nagyon zavar a fehérség. De én nem javaslom szerintem inkább maradj ilyen és ezt használd ki. Nagyon jók lennének neked az élénk színek, feldobnának :)
Szia!
Az egzotikusság a bőr-haj- és szemszínben rejlik, de hozzá tartozik még a stílus, az ajkak a szem nagysága is. Nem csak négerek és ázsiaiak lehetnek egzotikusak, rám is sokan mondják ezt. Nekem barna bőröm, sötétbarna szemem és fekete hajam van.
Nagyon kevés szőke nőnek állna jól a feketére festett haj és a fehér bőr ez mellé. Fogadd el úgy magad ahogy vagy, mert Te ilyennek születtél, és nem fontos egzotikusnak lenni ahhoz, hogy szép legyél!
Linda/22
Egzotikus jelentése: távoli, különleges, furcsa, érdekes.
Attól még, hogy úgy nézel ki, mint a többiek, lehetsz egzotikus. Én pár napja épp egy srácnak mondtam, milyen egzotikus neve van.:D (Szóval a neved által is lehetsz egzotikus - ha ritka neved van.) Persze, egy frizura is lehet egzotikus.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!