Aki ronda, annak ugye nem lehet normális élete?
Figyelt kérdés
Feladom :(2011. dec. 21. 23:03
11/16 anonim válasza:
én is ronda vagyok de nem hinném hogy ez miatt rosszabb életem lenne:D 19/F
12/16 anonim válasza:
16 éves lány vagyok! Küldj képet,megmondom,hogy ronda vagy-e vagy mit kellene változtatnod,és nyugi,nem tenném föl sehova :)
13/16 A kérdező kommentje:
Nem küldöj képet. Nem tudok változtatni az adottságaimon. Egyébként meg nem kell, hogy még valaki megmondja, amit amúgy is tudok.
2011. dec. 21. 23:37
14/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne ? Simán lehetnek attól barátaid .. A belsőt jobban értékelik a barátok . Képzelj el egy mozgássérültet ! Ők boldogok , pedig már mennyi szörnyűségen átmehettek ! TE meg...? De amúgy légy oly szives mondd már el , mi rajtad a csúnya ?
15/16 anonim válasza:
mintha én írtam volna sajnos.. ugyanez van velem is, kicsi korom óta csúfolnak, és már nincs nagyobb álmom mint hogy egyszer valahára tényleg szép legyek. mindent megteszek, igyekszek még jobban megtanulni sminkelni, most akarok póthajat, szoliba járni, stb. mi olyan csúnya rajtad? őszintén mondd meg, és akkor próbálok segíteni.
16/16 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt, életemben nem láttam olyan csúfságot (ezt úgy értsd, hogy szabályosan rossz ránézni, és ő még szarul is öltözik, rosszul van vágva a haja, igénytelen is) és boldog párkapcsolatban él valakivel és halálosan boldog. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!