Mitől szép egy lány? Rám mindenki azt mondja, hogy ronda vagyok
pl ma is jöttem hazafelé,és ott volt 4 srác,akiket még életemben nem is láttam,és amikor elmentem tőlük vagy 2 méterre,elkezdtek füttyentgetni,és utánam szólt az egyik nyomi hogy -XY-nak nagyon tetszel! erre a másik gyerek,akinek gondolom "tetszettem" elkezdte mondani neki,hogy -Fujj b.zdmeg,kib@szott ronda!
úgyhogy mire hazaértem,már a sírás határán voltam
és néhányan az iskolámban is csúfoltak,sőt,egy egész ÉVFOLYAM összefogott ellenem és mindig beszólogattak,meg beleorditották a fülembe hogy -Kib.szott rusnya vagy! meg ilyeneket
de amúgy pár ember azt mondja,hogy szerintük szép vagyok,dehát az is a barátnőm,meg néha az apám,ha jó jegyet kapok,meg azok,akik még nem ismernek így személyesen és csak a neten láttak rólam néhány képet,pl facebookon meg ilyenek
mondjuk azzal se sokat érek,mert már facebookról is letöröltem az összes képemet...nem hiányzik,hogy megint olyan kommenteket kapjak a képeim alá,hogy húzzak zacskót a fejemre,meg bújjak el,meg ilyen ronda,olyan ronda vagyok és hogy bottal se nyúlnának hozzám,stbstbstb..
de mi velem a baj? most az hogy falfehér a bőröm vagy kicsit kiáll az állam vagy nincs ilyen vékony orrom mint Paris Hiltonnak vagy mert kicsi a szemem és sötétbarna?
szerintetek mitől lesz valaki szép?
14l
HÉ CSAJSZI!! Régen ugyanígy voltam! De megoldottam. Egyszerűen kihúztam magam és kinevettem azokat akik csúnyát mondtak rám. Persze belül ez nagyon fájt, de majd megette őket a düh hogy nem sírok, nem futok el vagy nem borulok ki. Amúgy ha küldesz képet megmondom milyen is vagy valójában és tudok adni neked tippet is ha akarod! Egy a lényeg! Mindig állj ki magadért és ne roskadj össze mások előtt, mert az a gyengeség jele. És az bizony nagyon nem jó. Ha hazamész, este lefekszel az ágyadba sírd ki magad. De addig semmi könny. :) De tényleg írj nyugodtan és beszélgethetünk :)
16/L
van egy barátnőm. 20 éves, kb. 2 éve ismerem. nagyon szép lány.
néhány hónapja mutatott tinédzserkori képeket magáról. nem akartam elhinni, hogy az ő. nagyon csúnya volt a mostani énjéhez képest (meg hát amúgy is. saját maga szerint is). sokat bántották és gúnyolták annyi idős korában, mint most téged. szóval ne keseredj el. rengeteget fogsz még változni.
fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!