Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől szép egy lány? Rám...

Mitől szép egy lány? Rám mindenki azt mondja, hogy ronda vagyok

Figyelt kérdés

pl ma is jöttem hazafelé,és ott volt 4 srác,akiket még életemben nem is láttam,és amikor elmentem tőlük vagy 2 méterre,elkezdtek füttyentgetni,és utánam szólt az egyik nyomi hogy -XY-nak nagyon tetszel! erre a másik gyerek,akinek gondolom "tetszettem" elkezdte mondani neki,hogy -Fujj b.zdmeg,kib@szott ronda!

úgyhogy mire hazaértem,már a sírás határán voltam

és néhányan az iskolámban is csúfoltak,sőt,egy egész ÉVFOLYAM összefogott ellenem és mindig beszólogattak,meg beleorditották a fülembe hogy -Kib.szott rusnya vagy! meg ilyeneket

de amúgy pár ember azt mondja,hogy szerintük szép vagyok,dehát az is a barátnőm,meg néha az apám,ha jó jegyet kapok,meg azok,akik még nem ismernek így személyesen és csak a neten láttak rólam néhány képet,pl facebookon meg ilyenek

mondjuk azzal se sokat érek,mert már facebookról is letöröltem az összes képemet...nem hiányzik,hogy megint olyan kommenteket kapjak a képeim alá,hogy húzzak zacskót a fejemre,meg bújjak el,meg ilyen ronda,olyan ronda vagyok és hogy bottal se nyúlnának hozzám,stbstbstb..

de mi velem a baj? most az hogy falfehér a bőröm vagy kicsit kiáll az állam vagy nincs ilyen vékony orrom mint Paris Hiltonnak vagy mert kicsi a szemem és sötétbarna?

szerintetek mitől lesz valaki szép?

14l

2011. dec. 16. 17:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

képet nem tudok felrakni,de mondjuk nem is akarok....pl ezért,mert írtam,hogy nem is ismertem azt a gyereket és ezt lehet elfelejtettem odaírni,de a nevemet ordibálták,szóval nem pakolom fel a netre a képeimet,mert csak az hiányzik az életemből,hogy egy számomra ismeretlen gyerek megint ujjal mutogasson rám....de m1

2011. dec. 17. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem akarok hülyéskedni, de én valahogy az írásod alapján csak szép lánynak tudok elképzelni... nem tudom, miért, de komolyan mondom... fura :)

19/F

2011. dec. 21. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
* tudlak
2011. dec. 21. 18:40
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi ..:D mondjuk jah,ez olyan fura...én pl egy msn beszélgetés után kitaláltam,hogy milyen színű a gyerek haja :'D
2011. dec. 22. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
küldj priviben képet, szívesen adok neked tanácsokat, ha szeretnéd. 18/L
2012. jan. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!