Szeretnék változni! Segít valaki? (képet is küldök)
Figyelt kérdés
Szeretnék változni, kívül belül, de erre segítségre lenne suükségem, és talán egy kis önbizalomnövelésre. Szeretném, ha valaki ebben segítene. Aki úgy gondolja, írjon egy privit, ott megbeszéljük, ha kell, képet is küldök (aki csak azért jön, hogy képet küldjek neki, az ne is írjon).
14/L
2011. dec. 21. 18:51
1/13 anonim válasza:
mit szeretnél változtatni magadon/magadban?
2/13 anonim válasza:
Nekem küldhetsz! :D én is 14 vagyok
3/13 A kérdező kommentje:
Úgy mindent. Eddig sportos lány voltam, de azóta változtam, nőttem, nőiesebb lettem, szeretnék ezt-azt kiemelni magamon, viszont ezt nemtudom milyen ruhával érhetném el.
2011. dec. 21. 18:59
4/13 anonim válasza:
nekem is nyugodtan küldhetsz 14 vagyok és nekem is vannak ilyen gondjaim.
5/13 anonim válasza:
így látatlanban nem igazán tudok segíteni.olyan ruhát vegyél fel ami tetszik neked, ami kényelmes. első voltam. és 18 vagyok ha számít valamit.
6/13 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, volt nekem is egy ilyen korszakom, szerintem sokat tudnék segíteni. :) 16/L
7/13 anonim válasza:
Szia 17 éves lány vagyok szívesen segítek dobj egy privit! :)
8/13 anonim válasza:
14/L küldhetsz nekem biztos tudok vlm tippet adni:)
10/13 anonim válasza:
Nekem is jöhet, ha nem baj, hogy picit fiatalabb vagyok nálad! :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!