Fogok változni?
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves lány vagyok, es nagyon sokat nőttem, megnyúltak a kezeim a lábiam..a kérdésem az, hogy magától megy majd rá husi a kezeimre meg a lábaimra, vagy gyúrjak rájuk vagy mit tegyek??? Mert most úgy néz ki, mint a csont és bőr...éés ez nagyon idegesít. köszönöm a válaszokat!2011. dec. 18. 13:54
1/4 anonim válasza:
elvileg még pár évig változni fog a tested és szerintem magától fog "husi menni" a kezeidre, lábaidra de ha eljársz fitness vagy aerobik vagy nemtom mit szoktak csinálni a lányok szerintem azzal sem vesztesz semmit sőt.
2/4 anonim válasza:
persze hogy fogsz :) rengeteget, szerencsés vagy. Ha sportolsz az jót tesz persze, de amúgy kialakul:)
3/4 anonim válasza:
Velem is hasonló volt. Pl. a lábaim olyan vékonyak voltak, hogy emiatt mindig lapos cipőben jártam, mert úgy kevésbé volt feltűnő. Most pedig inkább már magassarkúban járok, mert úgy a szebb.
27/N
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:)
2011. dec. 18. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!