Hölgyek, miért tartjátok ez a pasit vonzónak?
2011. dec. 20. 13:40
1/21 anonim válasza:
nekem a kék szem bejön és ennyi...
ha lenne más választási lehetőségem nem ezt a színészt választanám...
19L
2/21 A kérdező kommentje:
melyiket választanád?Képet kérek csajok a szinészről és miért jön be nektek.Irjátok le léci.Kösz
2011. dec. 20. 13:51
4/21 A kérdező kommentje:
Ő játsza James Bondot.Nem tudom elképzelni ,h Ő miért vonzó a nőknek?Daniel Craug a neve.
2011. dec. 20. 14:01
5/21 anonim válasza:
Szerintem cseppet sem vonzó.
23/N
6/21 LadyLee válasza:
Nekem alapból bejön, bár a linkelt kép nagyon szépfiúsra lett megcsinálva (amennyi Daniel Craiget lehet szépfiúsítani) és azok a műkék szemek is szörnyűek - mintha a Gyűrűk Urából lépett volna ki...
Szóval szerintem ez a kép nem a legjobb a pasiról, de egyébként bejövős.
7/21 A kérdező kommentje:
DE MÉRT JÖN BE ERRE VAGYOK KÍVÁNCSI!!!
2011. dec. 20. 14:31
8/21 anonim válasza:
azért mert valakinek a fekete valakinek a fehér és esetleg akad olyan akinek a szürke tetszik!ENNYI!!!!!!!!!!!!!!
9/21 LadyLee válasza:
Azért, mert a felső állkapcsa pontosan 11,5 centiméterre van a szemöldökcsontjától.
Valami hasonló válaszra vártál?
Neked miért jön be egy csaj. Azt leszámítva, hogy "de jó csöcse van"...
10/21 anonim válasza:
nekem ez a pasas alapból nem jön be, de szép a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!