Neked ezek a pasik bejönnek? Kíváncsi vagyok a
válaszotokra mert a tinik körében nagyon népszerűek.
(kép)
Figyelt kérdés
[link] Az osztályomból imádják őket, de szerintem nem túl férfiasak.:S Nektek mi róluk a véleményetek?Nem tudom mit esznek rajtuk a tinik de nekem nem nagyon jönnek be.Nekem van akkor ízlésficamom?:O Meg ez a szűk gatya :| Jézusom nekem nincs ilyen nadrágom.Pedig csaj vagyok.Nektek mi a véleményetek az öltözködésükről? Vagy neked bejönnek?
IGEN DEGENERÁLT VAGYOK. én szeretem őket. és nemcsak azért mert helyesek, hanem azért is, ahogy viselkednek. egyébként nekem soha nem jöttek be a kigyúrt, kopasz vagy tüsihajú bodybuilderek, se az ilyen depressziós rockerek. :D
2012. febr. 12. 16:33
22/33 anonim válasza:
Nem mondanám hogy bejönnek , de szeretem a zenéjüket , mert mindig mosolyognom kell a dalaiktól . :D Főleg a videóiiktól youtube-n. Nem tudom mennyi itt a Jedhead , de azzal szerintem sokat mondok hogy az első hely ahol láttam őket, még Eu vízió előtt a sellős ahol a vízben ugrálnak meg másznak a szárazföldön . Megvolt az első benyomás...
2012. júl. 31. 14:49
23/33 anonim válasza:
Hát nem vagyok Jedward fan, de szerintem cukik xD Bár nekem inkább az olyan pasik jönnek be, mint például Chris Cerulli vagy Andrew Biersack, akiket szintén leb*ziznak xDDD Amúgy is jobb a jedward, mint az 1D meg JB és legalább rajtuk tudok röhögni (mi elneveztük őket ecsetfejeknek :DDD)
2012. szept. 1. 12:13
24/33 anonim válasza:
MINDENKINEK MÁS JÖN BE
DE ATTÓL MÉG NEM KELL ŐKET LEHURROGNI
nekem személy szerint olyan közömbösek, semmit nem válltanak ki belőlem
lehet osztani meg minden, de nekem a One direction-os srácok tetszenek, főleg Harry
DE NEM AZÉRT AHOGY KINÉZ HANEM A SZEMÉLYSÉGE MIATT:
gondolom most mindenki szörnyülködik az ízlésemen, hát ez mindenkinél más :D Van, aki ilyen pasikért bármit megtenne, van, aki meg inkább kiírtaná őket :DD
2012. szept. 1. 14:31
27/33 anonim válasza:
12 éves kicsilányka , tudod kik tartoznak az emo-k közé ? Szerintem nem , mert ők mindenek , kivéve emo-k. Két totálisan életvidám srác , mindenhol baromkodnak ,élvezik az életet.
2012. szept. 2. 00:10
28/33 anonim válasza:
Szerintem a 12 éves lány úgy gondolta, hogy neki sem a jedward, sem a rockerek/emok nem tetszenek
2012. szept. 2. 09:50
29/33 anonim válasza:
de ezt én sem úgy gondoltam, hogy egy kalap alá veszem a rockereket és az emokat, szóval ne értsetek félre :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!