Neked ezek a pasik bejönnek? Kíváncsi vagyok a válaszotokra mert a tinik körében nagyon népszerűek. (kép)
Figyelt kérdés
[link] Az osztályomból imádják őket, de szerintem nem túl férfiasak.:S Nektek mi róluk a véleményetek?Nem tudom mit esznek rajtuk a tinik de nekem nem nagyon jönnek be.Nekem van akkor ízlésficamom?:O Meg ez a szűk gatya :| Jézusom nekem nincs ilyen nadrágom.Pedig csaj vagyok.Nektek mi a véleményetek az öltözködésükről? Vagy neked bejönnek?
(16/l)
2011. dec. 20. 10:27
13/33 anonim válasza:
Két idióta cirkuszi bazári majom.Bár megjegyzem most láttam őket először,szerintem még lánynak is elmennének azokkal a bot lábakkal.
14/33 anonim válasza:
#10 kommentelő.
Egyet értek, tényleg minden jó pasi idős.
15/33 anonim válasza:
16/33 anonim válasza:
Utolsó,szerinted azokon a képeken tényleg jól néznek ki?
Olyan vézna,kislányos testük van...még egy kis pihe sincs se az arcukon,se a mellkasukon,vagy hasukon...borzasztó.
Ezeket nevezni férfiaknak..
17/33 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. dec. 21. 13:26
18/33 anonim válasza:
Még azokon a képeken se jönnek be amelyiket egy válaszoló linkelt.
14L
19/33 anonim válasza:
Úristen.Hát te most nagyon elvan tájolódva:D..14 éves vagyok de ezek nagyon nem jönnek be!!EGyuttal ha elmondhatom nekem nem is az ilyen zene és stílus jönbe!!Inkább az electro house :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!