Honnan tudhatnám meg hogy jól áll e a hosszú haj?
Figyelt kérdés
Eddigi életem során sosem volt 5 centinél hosszabb hajam, nem tudom elképzelni sem hogy hogy állna a hosszú, lehet hogy jó lenne de feleslegesen nem akarom növeszteni. Nincs valami számítógépes program amivel lehet a fényképen hajat növeszteni? :D F/202009. máj. 17. 12:33
1/3 anonim válasza:
Linkelj be gy képet,és megmondjuk:)
2/3 anonim válasza:
Elkezded növeszteni, amíg tetszel magadnak, addig hagyod, ha elér egy olyan hosszúságot, ami mégsem áll jól, akkor visszavágatod, ha minden szép és jó, növeszted tovább. Az ötcentis és a hosszú haj között még rengeteg fokozat van. Vannak egyébként programok mindenféle frizura kipróbálására, csak egyrészt a fejformát mindegyik egyformára "vágja", másrészt az nem derül ki belőle, hogy a te hajad hogyan fog állni. Teljesen más a tartása hosszan pl. egy vékonyszálú, mint egy vastagszálú hajnak, és az sem mindegy, hogy szögegyenes vagy hullámos a hajad.
3/3 anonim válasza:
www.hajam.hu
program pedig Corel Paintshop Pro photo x2
30 napos própaverzió:D (angol tudás szükséges)
(Nekem Corel van és igen,lehet vele hajat hosszabbítani :D) szuper progi-:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!