Miért büdösek a jól öltözött, ápoltnak tűnő emberek?
Tegnap álltam a postán, előttem egy öltönyös fickó volt a sorban. Igényesnek nézett ki, de annyira büdös volt, hogy nem bírtam végigállni a sort.
Nem először fordult elő, sokszor az utcán is elmegyek olyan férfiak mellett, akik szépen fel vannak öltözve, megfésülködve, borotválkozva, és egyszerűen annyira büdösek, hogy fél méter távolságból majdnem elájulok.
Miért van ez szerintetek? Nem érzik magukon? És így járnak dolgozni?:S
Sajnos tapasztaltam, hogy sokan "jól" akarnak öltözni, ennek az a következménye, hogy minden szerintuk "jó" ruhát összevárolnak, de mind tiszta műanyag. Én is ájuldoztam egy párszor pl. a közértben.
Nem értem, hogy miért nem figyelnek oda, hogy rendes anyagból vegyék a ruháikat.
Azért szerintem annyira ez nem furcsa. Gondoljatok bele 30fokos melegben milyen lehet öltönyt hordani... Nem csoda hogy megizzadnak. De igaza van az első válaszolónak is, ez a ruhán is múlik, természetes anyagú ruha jobban szellőzik, a műanyag meg befülled-->és kész a szag.
Meg aztán persze tényleg sok az igénytelen ember is...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!