Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért büdösek a jól öltözött,...

Miért büdösek a jól öltözött, ápoltnak tűnő emberek?

Figyelt kérdés

Tegnap álltam a postán, előttem egy öltönyös fickó volt a sorban. Igényesnek nézett ki, de annyira büdös volt, hogy nem bírtam végigállni a sort.

Nem először fordult elő, sokszor az utcán is elmegyek olyan férfiak mellett, akik szépen fel vannak öltözve, megfésülködve, borotválkozva, és egyszerűen annyira büdösek, hogy fél méter távolságból majdnem elájulok.

Miért van ez szerintetek? Nem érzik magukon? És így járnak dolgozni?:S

2009. máj. 17. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos tapasztaltam, hogy sokan "jól" akarnak öltözni, ennek az a következménye, hogy minden szerintuk "jó" ruhát összevárolnak, de mind tiszta műanyag. Én is ájuldoztam egy párszor pl. a közértben.

Nem értem, hogy miért nem figyelnek oda, hogy rendes anyagból vegyék a ruháikat.

2009. máj. 17. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Hát igényesnek tűnnek aztán otthon nincs kedvük/idejük fürdeni biztos :D És azt hiszik, hogy a parfüm elnyomja... :) Amúgy fogalmam sincs, hogy miért van ez :/
2009. máj. 17. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy nem használnak dezodort, sőt olyan pasival is találkoztam már, aki képes volt zuhanyzás után visszavenni az előző nap összeizzadott ingét.
2009. máj. 17. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
NYáron megizzadnak az öltönyben:D
2009. máj. 17. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Azért szerintem annyira ez nem furcsa. Gondoljatok bele 30fokos melegben milyen lehet öltönyt hordani... Nem csoda hogy megizzadnak. De igaza van az első válaszolónak is, ez a ruhán is múlik, természetes anyagú ruha jobban szellőzik, a műanyag meg befülled-->és kész a szag.

Meg aztán persze tényleg sok az igénytelen ember is...:/

2009. máj. 17. 13:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy meleg van meg minden, de hát arra vannak a parfümök meg a dezodorok. Ja, és tegnap a postás kalandnál kb. 15 fok volt.:D
2009. máj. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!