Lányok nektek tetszenek a japán\\kínai kicsit rockosabban öltözött fiúk? ( kép lent)
Figyelt kérdés
Itt van pár kép. Mindegyiken ugyanaz a srác van. Nekem tetszik. Beleborzongok mikor ránézek a képre ( jó értelemben) :D:D
2009. okt. 16. 14:46
1/17 anonim válasza:
Nem tetszik. Csak onnan tudom hogy fiú, hogy leírtad a kérdésben. Kép alapján nehéz megállapítani. Biztos a japán/kínai travik azért tudnak teljesen úgy kinézni mint egy nő, mert ilyen nagyon finomak a vonásaik a férfiaknak is ott. De ez már egy más téma, csak eszembe jutott.
2/17 anonim válasza:
Azt a rohadt ezek tényleg transzik..
3/17 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jönnek be az ilyen "pasik". Egyáltalán nem férfiasak és olyan fura fejük van.
4/17 A kérdező kommentje:
nem tudom mért de nekem tetszenek... persze ez nem zárja ki azt hogy a férfiasabb srácok ne tetszenének
válaszokat köszi... :D
mindenkinek van véleménye.. megy a felfele pipa mindenkinek :D
2009. okt. 16. 15:23
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, de én alapból borzongok a japánoktól meg a kínaiaktól, ROSSZ értelemben!!! :-((
6/17 anonim válasza:
alapból nem tetszenek a sárgák, de ilyen kinézettel még a fehérek is undorítóak
7/17 anonim válasza:
már megbocsássatok de a bal oldalon lévő szoknyás az nem srác hanem egy csaj. ( a filmben alias NANA) a jobboldali a srác csak... vá
8/17 A kérdező kommentje:
jah igen azt elfelejtettem odaírni hogy a jobb oldalon lévő az csaj... és a másik a srác.. bocsesz..
Amúgy ez a Nana live action filmből van ami megjegyzem nagyon jó :D:D
2009. okt. 17. 15:07
9/17 anonim válasza:
óó istenem NANA :D Jó az a film. Bár nincs benne annyira sok bishi( tökéletes fiu) szerintem ő egy igazi szívdöglesztő
Hiroki Aiba. Imádom *.*
10/17 A kérdező kommentje:
ő is ari de nekem mindig is Nobu lesz a kedvencem a NANA-ból :D:D
2009. okt. 23. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!