Miért van az, hogy senkit sem érdeklek?
Figyelt kérdés
Sokan mondták,hogy nagyon szép vagyok.
Nincsenek rossz szokásaim ,általában mindenkivel kedves vagyok,az osztálytársaim közül is mindenki szeret, és mindenkivel jóban vagyok.
Próbáltam szemezgetni 1-2 osztálytársammal(fiúkkal),hogy hátha beinditok valamit,de egyszerűen nem érdeklődnek komolyabban felém. Próbáltam már utcán is ,olyan fiúkkal is szemezni aki nem is tettszett,csak ,hogy egyáltalán szemezne e velem, de rámpillant,aztán elnéz.
Mit tegyek? fiúk titeket mivel lehet levenni a lábatokról?
2011. dec. 12. 21:11
1/6 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. Szerintem ne erőltesd, és egyszer majd csak betoppan a herceg, a legváratlanabb pillanatban.
2/6 anonim válasza:
lehet a csomagolás, nem jó, mackóban nehéz pasizni, tudod a marketing sokat számít...
3/6 A kérdező kommentje:
Farmert szoktam hordani, magassarkúval (de nem ilyen tűsarkú,de magas) és többnyire kivágott felsőket hordok.
Festettbarna hajam van, barna bőröm(nem szoli,hanem barnítókrém)
2011. dec. 12. 21:52
5/6 anonim válasza:
Az, hogy elnéz, nem jelenti azt, hogy nem tetszel neki :) Legalábbis én nem nagyon szoktam lányok szemébe nézegetni, hanem inkább elszégyenlem magamat, hogy kvázi "bámultam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!