Illúzió, hogy úgy érzem az életem nyáron "leáll" és nem érdeklek senkit?
Figyelt kérdés
Év közben valamelyest zajlik az életem, nem valami fényesen, de történnek dolgok (talán ez is illúzió), de nyárra úgy érzem teljesen megállt és senkit sem érdeklek.2011. júl. 5. 14:04
1/3 hümi válasza:
am ez velem vmikor megtörténik.. már teljesen ki vagyok aztán hirtelen vki érdeklődik irántam és minden oké lesz (:
ha te se keresel embereket ők se fognak téged nagy valószínűséggel, kapd össze magad és keresd fel ismerőseidet,barátaidat,haverokat, h mi van velük!!! :D
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy senkit sem érdekelsz. Egyszerűen csak nyáron mindenki elfoglalt. Jön ide-oda, élvezi a szünetet satöbbi. Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy ha nem keresnek, keresd fel te őket. Az is lehet, hogy ők is arra várnak, hogy te keresd őket.
3/3 anonim válasza:
UGYANEZ van velem is, azthittem csak velem, már kezd átb*szkodni :S jó is lesz a nyári munka, holnaptól kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!