Szoktatok DM Beauty Kártyát használni? Tényleg jól járok ha gyűjtöm a pontokat?
igen jól jársz, gyakorlatilag a legjobb pontgyűjtési kártya
utána a tescos jön, majd a smart, supershop
Tényleg??? :) Tegnap kaptam ideiglenes kártyát.. Valami 25%-os kedvezményt mondtak.
Mindig megkérdezték vásárlásnál, hogy van-e, aztán mondták, hogy vigyek, mert nekem megérné, majdnem minden héten veszek vmit/vmiket..!:)
Tehát, ha összegyűlik 50 pontom, akkor a kuponfüzetből választhatok? Mi az a joker termék? Mi az az extra-kupon, ami a kuponfüzetekben van?
Húú, nem tiszta.. Szóval ha kigyűlik 50 pontom, akkor valamit ki kell nyomtatnom, vagy hogy? (Ha még van erőtök segítenétek?)
van egy kártyád, arra gyűjtöd a pontokat. ha összegyűlik x pont, a boltban kinyomtathatod a kuponfüzeted, és az abban lévő termékekre van bizonyos mértékű kedvezmény, több féle kuponfüzet van (nyilván ha több pontért váltod ki, nagyobb a kedvezmény is) a joker kártya pedig egy olyan amit bármely termékre felhasználhatsz azthiszem
remélem segítettem :s
Ideiglenes kártyával is ki lehet váltani a pontgyűjtőkártyát. Érdemes az eladók segítségét kérni a dologban.
Én csak ritkán váltok be pontokat, ha tényleg megéri, most például 9hónapos National Geographic előfizetést vettünk 200pontért és 2500ft-ért.
Húúú..!!De jó!:) Ok-s, akkor ha legközelebb megyek, megkérdezem őket, csak most sokan voltunk és csak a kezembe nyomták!:)
Köszi szépen mindenkinek a segítséget és a tájékoztatást!:)
Szerintem átverés.Majdnem 1000 pontom van a dm kártyán.Mondtam a nőnek,hogy én utazásra gyűjtök(most pl síeléshez van kedvezmény,de én a nyári nyaralásokra akarok v tavasziakra).Erre vetetett velem 50pontos kuponfüzetet,és a termékek közül maximum 2 darab van az egész kuponfüzetből,amit én megvennék,mert a többi babás cucc,bio dolog,vagy tabletta....se hajfesték,se smink cucc se semmi nincs a kuponfüzetbe,amire tudnám használni a kedvezményem :( megnéztem neten a mégnagyobb kuponfüzetet,abba sem volt semmi.
Egyetlen dologért érte meg a kuponfüzet.Hogy az első vásárláskor levontak 25%ot a legdrágább termékemből(ez egy 2000ezres hajfesték volt).
Szal én nem tom...Vásárlásonként nem vonnak le semmilyen kedvezményt,csupán pontokat tesznek rá..És ha semmi nincs a kuponfüzetbe,amit megvennél,hát akkor gyűjtöd tovább a végtelenségig....(2évnél régebbi pontokat pedig törlik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!