Hogyan kell használni az alábbi pontokat a Trackmania Nations Forever pályaszerkesztőjében?
1) Mire valók és hogy lehet használni a következő elemeket: 8-8-6, 8-8-7? (Remélem érthető, ilyen hírdető tábla szerűségek, nem tudom jobban leírni.) Mindig azt írja ki hozzájuk, hogy "Ez az elem egy klasszikus elemet kell hogy lecseréljen", mi az hogy klasszikus elem?
2) Hogy lehet azt megoldani, hogy menet közben változzon a kamera állása? (Pl.: amikor a hurkon a kocsi szemszögéből látjuk, majd amikor leértünk a hurokról újra látjuk a kocsit is.)
3) Mire való és hogyan kell használni az Editor menu-ben a Kamera szerkesztése funkciót? (Lehet, hogy ez a válasz az előző kérdésemre, de még nem sikerült rájönnöm, hogy kell használni.)
Előre is köszönöm a segítséget.
Én igen. Szerintem jó játék. Mellesleg én is kiírtam egy kérdést a TM Nations Forever-rel kapcsolatban. Jó lenne, ha megnéznéd, mert talán tudsz segíteni.
ui.: A kocsi nem más, mint az utcai autó meg a lovaskocsi. A versenyautó nem kocsi, hanem AUTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!