Lehet valahogy arcra fogyni?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú lány vagyok, de az arcom egy kissé pufi, szeretném ha egy kicsit soványabb lenne. Lehet valahogy az arcból "fogyasztani"? például arctorna hatásos lehet?2009. máj. 16. 11:40
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is tök kerek az arcom, pedig vékony vagyok! Nem értem miért van ez :( Én már rengeteget koplaltam,mindenhonnan lement az a kevéske is,de az arcom ugyanolyan maradt. Szóval szerintem nem lehet :( Bár azt mondják öre korba mindenkinek sovány lesz,mert a víz kimegy belőle:D
2/4 anonim válasza:
Csak egy területről nem lehet lefogyni...
3/4 anonim válasza:
Én amikor fogytam akkor sajnos az arcomról is fogytam,és sajnos vissza szedni már nem tudom.Ne akarj onnan fogyni,mert tök beesett arcod lesz:S Én tudom,régen sok képet készítettünk egymásról a barátnőimmel,most ki nem állhatom ha fényképeznek mert majdnem mindegyik képen olyan az arcom mint egy múmiának:D:(
4/4 anonim válasza:
Arctorna gyakorlatok: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!