Szerintetek kover?

Figyelt kérdés
12 eves vagyok, a derekam 78 centi, csipom pedig 74. Egyebkent 145 centi vagyok. Az kover?
2011. dec. 9. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Úgy bírom, amikor ilyen csicska f*sok szólogatnak be.:'D Kíváncsi vagyok te, hogy nézhetsz ki.:);)) Hát gyerek. Nem vagyok kövér édesem.:)) . írtam sportolok szóval nem azért, de az lehet izom ,nem csak háj, ami neked van,mert ugye szerinted 12 évesen senkinek sincs izma..;)Meg, ha te pálcika vagy ilyen csont és bőr sajnálni tudlak, h nincs kaja otthon (ha már így álunk) Amúgy nem célom vasgyúrónak menni. A csontozatom is erősebb, mint egy átlagemberé, és a családomban mindenkivel így van.:) szóval ne "oltogass engem ,hanem a kérdésre válaszolj pici szívem.:))" Elnézést másoktól ,de nem fogom hagyni magam...-.-
2011. dec. 9. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, amikor ilyen csicska f*sok szólogatnak be.:'D Kíváncsi vagyok te, hogy nézhetsz ki.:);)) Hát gyerek. Nem vagyok kövér édesem.:)) . írtam sportolok szóval nem azért, de az lehet izom ,nem csak háj, ami neked van,mert ugye szerinted 12 évesen senkinek sincs izma..;)Meg, ha te pálcika vagy ilyen csont és bőr sajnálni tudlak, h nincs kaja otthon (ha már így álunk) Amúgy nem célom vasgyúrónak menni. A csontozatom is erősebb, mint egy átlagemberé, és a családomban mindenkivel így van.:) szóval ne "oltogass engem ,hanem a kérdésre válaszolj pici szívem.:))" Elnézést másoktól ,de nem fogom hagyni magam...-.-

Először is ha káromkodsz, az csak a te primitívséged :)

Erős a csontod? Értem... szóval egy jó nagy csont van a derekad helyén ami 77 centi? :D :D Csak szólok, hogy egy átlagos férfi csontváz 10, egy női 9kg. Az, hogy vastagabb, vagy erősebb a csont, nem jelent súlybeli különbséget.

Harmadszor, hogy én hogy nézek ki az teljesen mellékes, de speciel ebbe beletenyereltél, mert dietetikusként és sport edzőként egész jól ;)

Kár vitatkoznunk, nem vagyunk egy szinten, és ez nem bántás, csak tény. Az én derekam 78 centi, 90 kilós férfiként 180 centivel. Ezek után beszélgethetünk arról, hogy 12 évesen az ugyanekkora derékméret egy nőnél vajon mennyire izom... szerintem felesleges.

2011. dec. 9. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
a dereked vastag, kb. 65-től vékony
2011. dec. 9. 21:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Most mar 56!!!!!!! :) Egyepkent en szeretek ilyen lenni
2012. febr. 6. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a lényeg, hogy Te jól érezd magad. Amíg nincs veszélyben egy kicsit sem az egészséged, addig nem kell fogynod.
2012. máj. 8. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!