Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nekem...

Miért van az, hogy nekem sokkal szélesebb a kezem mint másoknak? És az ujjaim is szélesebbek, de nem husisak.

Figyelt kérdés
Nagyon széles a kezem, és azt abból gondolom, mert az ilyen fa-karika karkötőket nem tudom felvenni. De a barátnőim simán. Az ujjaim is tisztára vastagok/szélesek, és a gyűrűk amiket hordok másokra tök nagy. Miért van ez? Egyáltalán nem vagyok kövér, 170 cm és 53 kg.
2009. máj. 15. 08:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Mások szerint kicsit még híznom is kellene...
2009. máj. 15. 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Zongorázok ha ez számít valamit.
2009. máj. 15. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nézzük meg akkor. Az én kezem ha leteszem az asztalra, összeszorított ujjakkal, a legszélesebb pontján mérve 10 centi széles (a mérőszalagra tettem rá a kezem). Neked?
2009. máj. 15. 09:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem 11,5 kb.
2009. máj. 15. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
jaj ne törődj vele ,,,annyira nem lehet széles hogy feltünést keltsen..nekem pl szélesebb a csípőm mint egy két barátnőmnek,,de tudom hogy nekem a az egyenes derék nem állna jól ,más a testalkatom nekem ez áll jól és tök sexinek tartom az alakomat,,lehet hoyg hozzád nem illene a nagyon vékony kacsó..:) amugymeg lehet hoyg scak te látod nagynak,,,amugy én is lemártem uyg hogy összezártam az ujjakat a hüvelykujjam alsó részével egy síkban 11 cm kb,,teljesen meg vagyok elégedve vele
2009. máj. 15. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy a kapocs nélküli karkötőket nem tudom felvenni :(
2009. máj. 15. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!