Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz ha...

Szerintetek nagyon gáz ha szélesebb a vállam mint a csípőm? 16L

Figyelt kérdés
én magamat egy genetikai selejtnek tartom... vékony is vagyok és alig van mellem de legalább fenekem van de akkor is szerintem ez az alak elfogadhatatlan... szerintetek?
2011. jan. 28. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, miért lenne az?
2011. jan. 28. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem a csípőm szélesebb mint a vállam, de ez sem jó:s
2011. jan. 28. 16:33
 3/8 A kérdező kommentje:
mert olyan vagyok mint egy fiú csak ezért gáz.. meg a normál pólók sem mutatnak jól rajtam mert szinte nincs csípőm csak a nagy delta a széles vállaim miatt
2011. jan. 28. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Egy nő ne legyen deltás. De megnyugtatlak, hogy sok pasi megirigyelne ezért. Jó alaptestalkatod van a testépítéshez.
2011. jan. 28. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:
hát köszi ez mondhatom nagyon megnyugtató.. de ezekszerint nem tévedtem tényleg egy genetikai selejt vagyok
2011. jan. 28. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagy, renegeteget fogsz még fejlődni! Ne mondj ilyeneket, hogy selejt vagy, csak tudni kell az alkatodnak megfelelően öltözködni.

Például neked nagyon jól állnának a széles övek, a bővülő loknis szoknya ami elvonja a figyelmet a keskeny csípődről. Bikiniben pedig háromszög alakú push-up melltartó, egy olyan bugyival(nem tanga!) aminek van egy vastagabb övrésze:)

Fel a fejjel, mindenkinek vannak szépséghibái!

L/19

2011. jan. 28. 21:07
 7/8 anonim válasza:

Nem egyáltalán nem gáz :)

nekem is van egy pont ilyen tipusú barátnőm, csak őt ez nem foglalkoztatja és nem takarja! És képzeld, döglenek érte a pasik ;)

2011. márc. 1. 19:51
 8/8 anonim válasza:

inkább legyen széles a vállad mint beesett...

Bárki bármit mond, szerintem, ha egy nőnek szélesebb a csípője, mint a válla, az már kóros. Az beesett vállakat, esetleges hátgörbületet is jelenthet...

2011. márc. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!