Nagy baj ha 1 lánynak szélesebb a csípője? Az hogy öltözködjön?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 22:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj, nekem is széles, és vannak, akik kimondottan nőiesnek tartják.
Ami célszerű: hosszabb felső, ha vékony a derekad, akkor azon öv, ha nem annyira, akkor a mell alatt húzott fazon. Nadrágból mindenképp sötétebb árnyalat, mint felsőből, de igazából erre az alkatra tökéletes megoldást nyújt az enyhén (vagy nagyon) bővülő szoknya (én majdnem mindig azt hordok, csinos is, meg nem látszik, hogy pontosan milyen széles a csípőm alatta).
Esetleg ha merész vagy, akkor erre az alkatra rá lehet játszani pont fordítva: fekete felső fehér szoknyával, nagyon durván vékony derekat csinál :) (persze a csípő meg még szélesebbnek tűnik, de hát valamit valamiért)
2/6 anonim válasza:
Nem baj,ez egy adottság,amin nem tudsz változtatni,de ettől még lehetsz csinos.Kerüld a csípőgatyákat,inkább magas,vagy félmagas derekú nadrágokat válassz.A gatya hátsó zsebei ne legyenek túl nagyok,és középen legyenek,különben tovább szélesítik a csípőt optikailag.Övből ne használj túl széleset,mert az még jobban kiemeli a csípőt.Hosszított fazonú felsők,kabátok szerintem nem annyira előnyösek,inkább rövidebb fazon.Ha szép a dekoltázsod,vagy karcsú a derekad,irányítsd oda a figyelmet,mintás,színes felsőkkel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 1. 22:15
4/6 anonim válasza:
Háát engem is szélescsípővel áldott meg a élet ennek ellenére van csípőnacim ami kifejezetten vékonyít egyberuhám is ami nem az én alakomra van tervezve mégis a csípőm kb olyan szélesnek látszik benne mint a mellrészem vastagsága szóval az is előnyösen vékonyít szerintem mindent próbálj fel ami tetszik és ahogy áll rajtad úgy dönts mert tapasztalatom szerint nem igaz ,hogy "ez a fazon széles csípőre nem előnyös" szerintem anyag függő is..Sokszor volt olyan ,hogy biztos jól áll majd és ocsmány lett de sokszor volt ,hogy na ez úgyse jó rám és nagyonis jól állt...bár mondjuk én most M-es méretről S lettem tavaly óta :)
5/6 anonim válasza:
az sosem gond... nemértem mit paráztok ezen annyit, sokkal jobban bejönnek a széles csípőjű csajok :D
6/6 A kérdező kommentje:
hát ez most elég jól esett :D
2010. nov. 21. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!