Hogy nézek ki? Hány évesnek nézek ki? 10-es skálán vagy szövegesen értékelve, min változtassak min ne?
szlovákia, bitzos nemismersz! :)
18/L
Szia szerintem nincs veled baj egy átlagos kategóriába tartozol 10-es skálan 6-7 . Szerintem 14 évesnek nézel ki :) és szerintem hordhatnál picit nőiesebb ruhákat persze nem 10.000 Ft-os cuccokra gondolok hanem amivel kicsit kiemeled, hogy szép vagy.pl bátran hordj csőnadrágot ,csinos hosszú szárú csizmát(télre)csinos sálat a nyakadba és valami csinos felsőt :)ezeket nem minden estebe vagyonokért kel megvenni kínaikba már találsz ilyen jó cuccokat olcsón :) a legtöbb fiúnak bejön a szőke haj szóval szerintem semmikép se fest be sötétebbre amúgy is ahogy látom világos a bőröd szóval nem is ajánlatos a sötét haj neked :) A sminkhez szerintem fiatal vagy még ,de egy kis szempillaspirál és egy leheletnyi szájfény feldobhatja az arcod én se használok ennél többet :) A LEGES LEGFONTOSABB: ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN! :)
15/L
de amúgy szerintem az öltözködéseddel nincs baj :) mai divatnak megfelelő :)
előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!