Hova sorolnád ezt az alakot? (KÉP)
2011. nov. 30. 21:42
31/37 anonim válasza:
Köszi, a sulyodat mar nem mertem volna megkerdezni :D
Nekem a hasad is tetszik ;)
adok rá egy virtuális puszit :D
34/37 anonim válasza:
basszus azt mondják neked hogy nagy a segged? nincs ezeknek szemük?O.o szerintem nem nagy csak kerekíteni kéne rajta(amennyire látom),mert így inkább lapos(aztán lehet hogy a nagyot arra értik hogy széles,de ez megesik ha van csípője az ember lányának....biztos ilyen csípőtlen formátlan csajok mondják neked)
amúgy nagyon szép vagy pont jó,csak a feneked kerekítsd(ne fogyaszd mert akkor egy széles lapos valami lesz belőle,inkább kerekítsd)
35/37 anonim válasza:
Bőven jó alakod van, lény létemre mondom :)
36/37 A kérdező kommentje:
Uccsó előtti. Nem lapos a fenekem hanem nagy és gömbölyű :D Igazából a formájával nincsen bajom csak a méretéből csökkentenék :/ meg feszesítem :)
2011. dec. 1. 17:16
37/37 anonim válasza:
Én az álomszép kategóriába sorolnám. Miután tökéletes az alakod, ezért javítani sem kell rajta. (persze folytasd csak az edzéseket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!