Hova sorolnád ezt az alakot? (KÉP)
2011. nov. 30. 21:42
11/37 anonim válasza:
Nincs veled semmi gond, jó alakod van, ne legyenek önértékelési zavaraid.
12/37 A kérdező kommentje:
Igazából hasra sokat dolgoztam egy időbe, de olyan szinte begörcsölt a hasizmom hogy nem tudtam felkelni, így az abbamaradt. A seggecském miatt sokan beszólnak, hogy nagy... Hát ez van széles a csípőm.
2011. nov. 30. 21:49
13/37 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy. Persze nekem az arc is nagyon fontos. :D
14/37 anonim válasza:
Tökéletes, ez persze nem azt jelenti, hogy nincs nálad formásabb, csak azt, hogy szerencsés az aki élőben is láthatja :D
15/37 anonim válasza:
jó az alakod csak könyörgöm ne fesd ki olyan undorító színűre az ujjaidat (feketee áhh) :DDD
16/37 anonim válasza:
A férjem ,azt mondta pont jó 10/9. Nekem 10/8 adott:)
17/37 A kérdező kommentje:
Csak a teteje olyan francia stílusba, közelről szép ám :)
2011. nov. 30. 21:52
18/37 A kérdező kommentje:
Utolsó :DD mi ez már? :D
2011. nov. 30. 21:53
19/37 anonim válasza:
Megkérdezhetjük hogy hány éves vagy?
20/37 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom milyen csajok szólnak neked be, hogy nagy a segged, de az ilyen vasággyal 40kilós csajok már undorítóak. Nem tudom neked mi a férfi ideálod, de ha te is a konditeremből kiesett, kockahasú gyantázott legényekre hajtasz, akkor bizony még rengetegeeeeet kell edzened :D
Ők olyan elvárásokat támasztanak... Volt évfolyam társam beszólása mindíg az volt, hogy inkább legyen anorexiás a csaj mint 2kg felesleggel... -.-' Röhelyes, de hát ezeknek ez az életük. A széria kilógrammok meg a csöcs méret. :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!