Hova sorolnád ezt az alakot? (KÉP)
2011. nov. 30. 21:42
1/37 anonim válasza:
Kivágott, arcnélküli, alacsony felbontású :DD
Amúgy formás a hasad :P a többi is rendben van az én szemszögemből :D
3/37 anonim válasza:
Van rajta mit fogni,és elmehetne hétvégente kondizni! :)
10-ből 7 átlag feletti! :D
4/37 anonim válasza:
a pont jó és a van mit fogni rajta közé tenném
olyan 8/10
5/37 A kérdező kommentje:
Nem fogok arcot kitenni :D Nem tükörben pózolgatós féle vagyok csak máshogy nem tudtam összehozni a fotót most így este... :/
2011. nov. 30. 21:45
6/37 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat sportolok... Folyamatosan sportolok és fenékre tornázok minden nap... Járok futni is de sajnos nem mindig látszik.
2011. nov. 30. 21:45
7/37 anonim válasza:
Hát kövezzetek meg, nálam 10/10. Persze az arc is kéne, anélkül nehéz. Meg persze szemből is lehetett volna fotózni mert ahogy a bal kezeddel tartod a fényképezőt a tükör előtt, a faku is elég vacakul csillan.
De a test abszolút nyerő. Ha nagyon javítani akarsz rajta akkor aerobik, de csak ha Dukai Regina alakra pályázol. Ami mondjuk szerintem gusztustalan, de ízlések és pofonok.
A pici poci nyerőbb egy lányon mint a kocka has...
21F
8/37 danman válasza:
Pont jó és van rajta mit fogni.
9/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Neked is utolsó jól esett a válaszod :)
2011. nov. 30. 21:47
10/37 anonim válasza:
Én nem vagyok finnyás! Ha jó a fejed is,simán megbsználak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!