Nem tudtok borzaszótan olcsón Converse cipőket?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nincs keresetem ez iránt:(!2009. máj. 13. 17:12
11/18 anonim válasza:
Deichmannba láttam most leárazva 5000-ért. Bár az nem egyszínű volt.
12/18 A kérdező kommentje:
Az Alteregoból nem tudsz nekem jóáron hozni majd elküldeni az árat majd megyezzük vagy még várom az ötleteiteket:)
Eddig nagyon sok segítség jött:)
2009. máj. 13. 20:23
13/18 anonim válasza:
hát de turiban 6ért jó minőségű volt, meg tiszta, ennél olcsóbban már nem kapsz ilyen jót...
14/18 anonim válasza:
Szia! Én is vidéki vagyok, úgy félévente járok az Alterego shop-ba, vagy rendelek a honlapjukról, de onnan azt hiszem, hogy csak újat lehet venni (de ez nem biztos). Viszont ruhákból használtat is lehet rendelni szerintem. Mindenesetre nézz szét az oldalon, ha van kedved, ott a nyitvatartási idő is szerepel a jó cuccok mellett: www.alteregoshop.hu :)
15/18 anonim válasza:
Ukrajnából 3-4 ezerért hoztak nekem új tornacipőket. :D
16/18 anonim válasza:
Hát én nem... A legolcsóbb amit láttam az 9000 volt...
17/18 Eaglebikers válasza:
Én is azt keresek..vaterán találsz olcsón! de tudom hogy ezt nem lenne szabad..de adott valaki egy olyan választ hogy ő tud hamisítványt..nem segítene nekem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!