Hogy csináljak diéta meg minden ilyesmi nélkül lapos hasat kb.2 hét alatt?
14vagyok, Táncolok és zavar a hasam.Azért nem szeretnék diétázni, mert akkor nem lenne erőnlétem.....
Sajna futásra sem nagyon van időm a suli meg az edzések miatt.Valami olyan módszert keresek amivel kb 2 hét alatt izmos és lapos lesz a hasam.
LÉCCI ÍRJATOK, HA TUDTOK SEGÍTENI!!!!!!!!!!!!!
Hasrol csak a diétàval tudod eltünteni a felesleget! Baràtnöm mondta nem rég, aki Fittnes edzöire jàr!
De jo tanàcs; kerüld a puffaszto ételeket( a hüvelyesek és a k betüsek pl. kàposzta), a szénsavas vizet-, üditöt,a fehér lisztböl készült pékàrukat, még jobb ha elhagyod öket, este 6 utàn ne egyél,s kerüld a zsiros, olajos ételeket! Reggel, délben egészitsd ki a kajàdat joghurttal!S egyél rengeteg C-vitamint tartalmazo gyümölcsöt s ananàszt ( ha lehet ne konzervet), na meg ha van még egy csepp eröd, reggelente evés elött csinàlj felüléseket!:) Sok sikert!
Valóban amit előttem írtak azok igazak!
Este 6 után már ne nagyon egyél, ellenben reggelizz kiadósat! Sok folyadék, de ne szénsavas üdítőre gondolj! Sok zöldség, gyümölcs, csirkehús, hal... Esetleg egy kis futás, és sok-sok felülés. Ez az izmos has titka :)
a Mekit felejtsd el!!!
köszi a válaszokat!
ööö.....50 felülés?=fél perc xDxD
ha minden nap megcsinálok 100 felülést meg és nem k betűset meg ......akk kb mennyi idő alatt lesz full lapos a hasam?
Itt talàlsz gyakorlatokat, ha a Rékàt nem szereted keress màst! :) ész nélkül ne csinàlj felülést, mert épp az ellenkezöjét érheted el, s megvastagodik a derekad!
Ha nem tul nagy szerintem lemegy 2 hét alatt simàn :)
Ha van 3 napod, edzés nélkül, csinàlhatsz egy 3 napos joghurt diétàt is, a mindmegette.hu.n megtalàlod!
Vagy egy 1 napos méregtelenitést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!