Miért van az, hogy mostanában egyre több fiatal fiú hord fülbevalót?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 22:21
1/8 anonim válasza:
Én nem látok sok változást, régebben is hordtak sokan. Most talán kicsit jobban elfogadják már ezt és ezért?
3/8 anonim válasza:
mert most ez a menő;)
amúgy szerintem jól néz ki a legtöbb srácon.:) de az nem tetszik, mikor karikafülbevalót hord egy pasi:D
4/8 anonim válasza:
Mert menőnek érzik magukat tőle.:D A falumban majdnem minden 14-19 éves srácnak van az egyik fülében. Múltkor a buszon beült elém két srác, és az egyik rámnézett, aztán mondta, hogy "kár, hogy én nem tettem be reggel a fülbevalómat".:D Szóval azt gondolják úgy menőbbek, úgy jobbak, úgy nagyobb fiúk... Bár nekem is bejön a legtöbb srácon.(:
5/8 anonim válasza:
Szerintem a divat miatt. Van akinek jól áll, de pl. az óriási gyémánt fülbevalótól már kiráz a hideg.
6/8 anonim válasza:
Mindig van valami divat. A pasimnak is át kellett szúrjam a fülét. Mindenképp köves fülbevaló kellett neki :) De jól áll meg kell hagyni :P
7/8 anonim válasza:
mert jól áll és mert divatos :) :)
szerintem sexys :D
8/8 anonim válasza:
Nem mostanában hord egyre több fiú fülbevalót, hanem már a 1980-as évektől kezdve. Gondoljatok csak Benkő Gyulára, Nagy Feróra, Deák Bill Gyulára és a többiekre. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!