Változni szeretnék! Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. 162cm és 45 kiló vagyok, száraz, töredezett a hajam(leszivatás után van), az arcom pattanásos és dohányzok. Szeretnék hízni, legalább 5 kilót, a hajamat és az arcomat rendbehozni, abbahagyni a dohányzást, és kicsit felújítani a ruhatáramat. Mivel kezdjem? Nem sok ez így egyszerre? És az még a probléma, hogy nem vet fel a pénz.:( Tudna valaki segíteni?2009. máj. 12. 18:35
1/4 anonim válasza:
1. TEDD LE A CIGIT!
2.egy jó fodrász tud neked ajánlani valamit a hajadra!Vagy sajátkezűleg készíts pakolást otthon!pl.: [link]
3.Otthon elkészíthető maszkok(van belőlük sok a neten)
4.turkálók...én imádom!Mindig találok valamit ráadásul olcsó!
5.ápold az emberikapcsolatokat! kapásból ennyi:D sok sikert!!
2/4 anonim válasza:
Ja igen, állítólag a cigizők nagy része akik befejezik a dohányzász felszednek pár kilót...18:46os vagyok!
3/4 anonim válasza:
Tedd le a cigit!És ha változtatni szeretnél a ruhatáradon én is a turikat ajánlom, én is nagyon szeretem őket.Egyedi cuccokat találsz, olcsón, kialakíthatod a saját stílusod.Ha van kézügyességed, vagy fantáziád Te magad is átalakíthatod ruháidat.Festhetsz sima pólokra, minden félét (igaz ehhez akrill festékek szükségesek). Ha hosszú hajad van (és rendbe hoztad pakolással, balzsammal, a petróleum is jót tesz neki, meg a sör), akkor különböző frizurákat készíthetsz: nincs másra szükséges csak egy pár csattra és hajgumira.Ha pedig rövid, akkor fogj a kezedbe egy zselét, taftot, vagy habot és rendezgesd, borzold, lapítsd, rakj kordelucát.Jön a nyár, lesz időd :) sok sikert
4/4 A kérdező kommentje:
Igen úgy kéne, hogy lerakni a cigit...Csak ebbe az a probléma, hogy a barátom is dohányzik, és nem mondom, hogy szenvedélyesen függő vagyok, de ha a barátom rágyújt mellettem, úgy hogy bírjam ki?:S A házi pakolásokat ki fogom próbálni, mind2 válaszolónak köszönöm a választ!
2009. máj. 13. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!