SOS! Leborotváltam teljesen a szeméremszőrzetem, de megbántam mert azóta iszonyú bűntudatom van és ettől meg gyomoridegem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 1-2-3 hónap és újra kinő és olyan lesz mint rég, de addig nem tudom hogy hogy fogom ilyen lelkiismeret furdalással kibírni.Ráadásul az egész tiszta csúnya piros pöttyös lett. Mit csináljak? Egy huszonéves szűz lány2011. nov. 23. 22:58
31/31 anonim válasza:
Emlékszem, mikor én először borotváltam le (kíváncsiságból, úgy 15-16 évesen), lelkileg engem is megviselt, talán olyan érzés volt, mintha a saját nőiességembe tiportam volna. Szerintem normális érzés, majd ha esetleg mégis megteszed többször, elmúlik, ma már én is jobban érzem magam borotválva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!