Véletlen leborotváltam a szemöldököm felét mit tegyek? Kétségbe vagyok esve!
Figyelt kérdés
a középen lévő szálakat akartam leborotválni a borotva szélével h ne kelljen kihuzkodnom de véletlenül beleértem a szemöldökömbe és leszedtem a felét kb !!!! ÁÁ2010. aug. 20. 18:11
1/10 anonim válasza:
Ú te szegény.:/
Szerintem rajzold meg a szemöldöködet.
2/10 anonim válasza:
ne haragudj de ehhez nagyon ugyetlennek kell lenni hogy ennyire "megcsusszon" az a borotva! Nem tudom fiu vagy e vagy lány? Egyébként a középen lévő szálakat nem szabad borotválni,erősebben fog nőni, azt is szemöldök csipesszel kell kieszedni..ezt egyedül pl szemceruzával tudod kijavitani de ugyis látszani fog vagy menj el kozmetikushoz..
3/10 A kérdező kommentje:
nem csúszott meg, hanem véletlen ott is rányomtam nem csak a szélét :S
2010. aug. 20. 18:18
4/10 anonim válasza:
Juj. szerintem máskor ne borotvával mert megerősödik :/
Nem tudom... szerintem is rajzold meg, gyorsan visszanől ;D
5/10 anonim válasza:
Én gyorsan elmennék amint tudok egy kozmetikushoz baseball sapkában :D :/
6/10 anonim válasza:
Ezen egy kozmetikus sem tud segiteni, meg kell várnod amig megnő, addig meg rajzold be. Soha ne használj borotvát, (és otthon gyantát se) mert azzal csak elrontani lehet!
7/10 nyuszipo.Ok válasza:
ne rakj rá semmit mert eltömÍti a pórusaidat.
8/10 nyuszipo.Ok válasza:
amugy ha ez vigasztal az osztálytársam bekente Veet borotvazslével és mire letörölte mind 2 szemöldöke lejött neki.
9/10 anonim válasza:
19:19-es jesszus. :O Miért kente be azzal? :D
Kérdésedre válaszolva pedig.. uhh. sajnállak. rajzold meg. Kozmetikus se csinálna egyebet vele.. de miért kellett ott borotválni?? csak megerősödik..:D én mindig csipesszel szedem. lassú, de nem erősödik meg tőle.:D és kicsi az esély, h félrecsússzon a csipesz, és kiszedjem a felét.. :-)
10/10 anonim válasza:
ld. A macskám, a családom és a fiúk címá film...? Fésüld rá a frufrud, mint a csaj... Ha nincs, akkor itt az ideje végni egy oldalfrufrut. xD De ha ilyen kis ügyetlen vagy, inkább bízd másra. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!