Leborotváltam a szemöldököm véletlen borotválkozás közben és nagyon meglátszik mikor fog visszanőni hány nap kell hozzá?
Figyelt kérdés
lécike csak a kérdésre válaszoljatok és ne kritizáljatok le ezért! :(2011. máj. 28. 17:19
1/8 anonim válasza:
vegyél gyógyszertárban ricinusolajat (ha jól sejtem talán 500 ft körül lehet) és kend be vele éjszakára..így gyorsabban nő..addig meg-jobb híján-szemöldökceruzával rajzold meg. kb másfél-2 hétre tippelem amíg rendesen visszanő.
2/8 anonim válasza:
Ricinusolaj. Gyógyszertár, egy fél literes üveggel egy ezres, de kisebb kiszerelésben is adnak. Be kell vele kenni a szemöldököt, valamennyire gyorsítja a visszanövést, de szerintem két hétnél több lesz valamennyivel, mire rendesen visszanő. :\ Addig meg valóban szem, vagy szemöldökceruzával próbáld meg behúzni a leborotvált részt.
3/8 anonim válasza:
Mit kerestél te borotválkozás közbena szemöldöködnél? :D
4/8 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki ezt csinálta, neki 2 hét alatt visszanőtt, de máskor próbálkozz inkább a szemöldökcsipesszel. :)
5/8 anonim válasza:
szemöldök cerka v szemhéjpúder, amugy mi a fszt kerestél te ott? XD
6/8 anonim válasza:
borotválkozás közben!!! szal lehet h pasi..-.-" de m1
7/8 anonim válasza:
"borotválkozás közben!!! szal lehet h pasi..-.-" de m1"
És a pasik a homlokukon is borotválkoznak? Jó tudni...
19/F
8/8 anonim válasza:
WTF?!
Mit bortováltál, a seggedet, csak megcsúszott a kezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!