Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SOS! Leborotváltam teljesen a...

SOS! Leborotváltam teljesen a szeméremszőrzetem, de megbántam mert azóta iszonyú bűntudatom van és ettől meg gyomoridegem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 1-2-3 hónap és újra kinő és olyan lesz mint rég, de addig nem tudom hogy hogy fogom ilyen lelkiismeret furdalással kibírni.Ráadásul az egész tiszta csúnya piros pöttyös lett. Mit csináljak? Egy huszonéves szűz lány
2011. nov. 23. 22:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
97%

hát ez tényleg nem normális hozzáállás. Főleg ha nem vagy vallásos, ugyan miért van lelkifurdalásod? Zavart a szőr? igen. Így nem jó? Hát leglaább már tudod.

Higiénikusabb így, ha ez nyugtatja a lelked. Meg sok helyen műtét, szülés előtt is leborotválják. Akkor is lenne lelkifurdalásod vajon?

Szerintem próbálj rájönni, hogy mi nem stimmel nálad ennyire, zaklattak netán? Szüleid arra neveltek, hogy a szex és az erotika rossz? Talán nem ártana egy szakértőt felkeresned, mert így bizony elég szomorú életed lesz állandó lelkifurdalással. :S

A pöttyök elmúlnak pár nap alatt, fertőtlenítsd és kend be akár arckrémmel, vagy bármi hidratáló ami akad, de a körömvirág és a bepanthen is jó tényleg.

2011. nov. 24. 00:11
 22/31 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy félelem lakozik benned. Ez eltompitja a szeretetet, azt a minimális szeretetet magad iránt amit ha nem érzel akkor negativ leszel mindenki mással.

Nem követtél el semmi rosszat, ne aggódj.

2011. nov. 24. 00:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét és megint dzsungel lesz ne aggódj!
2011. nov. 24. 11:28
 24/31 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, a nyugtató szavakat.Azon az elfojtás dolgon meg gondolkodni fogok.
2011. nov. 24. 16:25
 25/31 anonim ***** válasza:

Én nem tetszik látvány?

Szerintem csupaszon szebb.

2012. jún. 9. 09:27
 26/31 anonim ***** válasza:
Ez kamu kérdés...
2012. jún. 9. 09:30
 27/31 anonim ***** válasza:
hány éves vagy pontosan?
2012. jún. 9. 09:42
 28/31 A kérdező kommentje:
huszonéves
2012. jún. 9. 21:38
 29/31 anonim ***** válasza:
de huszon mennyi? nyugi nem gáz-.- úgysem ismer senki az oldalon
2012. jún. 10. 21:22
 30/31 anonim ***** válasza:
de értelme sincs sok ;)
2012. jún. 10. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!