Milyen a szemem szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem igazán szeretem a szemeimet világ életemben óriás barna boci szemeket szerettem de nekem ez jutott szerintetek milyen ? :)
20/L
2011. nov. 21. 20:49
1/11 anonim válasza:
Cicás. :)
A szemed szép, csak a szemöldököddel vannak gondok szerintem.
2/11 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond, átlagos.
3/11 A kérdező kommentje:
ja igen akartam mondani hogy azt ne nézzétek ezen a képen borzalmas amúgy nem ilyen :D
2011. nov. 21. 20:55
4/11 anonim válasza:
Átlagos. Akin több festék van, mindig ilyet látok.
5/11 anonim válasza:
Szerintem szép. :)
Amúgy én is utálom az enyémet... :(
7/11 anonim válasza:
Cseréljünk:) én meg mindig ilyen szemeket szerettem volna:) te megkaphatod az én barna boci szemeimet:)
21/N
8/11 anonim válasza:
Jól látom, hogy szürkék? Ha igen, akkor légy rá büszke, mert az a legritkább szemszín!
Amúgy szerintem szép:)
17/L
9/11 anonim válasza:
Ezt a szemet hogy lehet nem szeretni?
Gyönyörű, világ életemben ilyet akartam :)
Én meg nem szeretem a nagy barna szemeim...:D
De ezt kell elfogadni, legyél rá büszke, tényleg nagyon szép :)
10/11 anonim válasza:
Ezzel a sminkkel nem tetszik. Egy fekete, barna szemhéjtussal nagyon szépen ki tudnád emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!