Mit csináljak a hájjal a hasamon?
bár nem nagyon sportolok semmit,ha befeszítem a hasam,mégis kőkemény
egy ideje (kb 1 hete) mindennap csinálok felüléseket,hogy mennyit,az attól függ,milyen kedvemben vagyok
pl ha fáradtabb vagyok,akkor csak 100at egy nap
de ma jó napom volt,úgyhogy megvolt 210
viszont a hasamon a háj még mindig ott van! :S
mit csináljak? ennyi idő után már látszódnia kéne a változásnak,nem igaz???
mit csináljak,hogy gyorsabban fogyjak? így is elég keveset eszek,legalábbis magamhoz képest...és elég türelmetlen is vagyok,szóval valami olyasmi kéne,amitől tényleg gyorsan látszik a fogyás
mit tegyek?
13l
ez tuti hatásos:
http://www.youtube.com/watch?v=sBMyU7hXryo&feature=related
node a viccet félre téve én a futást ajánlom mert engem például az formál a legjobban, nem kell rohanni, de azért egy kellemes 30percet el lehet kocogni, persze inkább teremben a futópadon ajánlatos ebben az időben.
Hát neked is elég sík tesitanárod lehet, ha még annyit se magyarázott el nektek, hogy zsírégetés és izomépítés között miféle különbségek vannak.
Hát lehet, hogy már teljesen kockás a hasad, csak rajta van a háj, ami eltakarja. xD Ahhoz. hogy eltűnjön, zsírégetés kell, nem izom. Szóval szerintem is fuss, úszz, aerobicozz vagy hasonló, ha emellett egészségesen táplálkozol (erről is kérj valakitől felvilágosítást, mert ez nem a kevés kajával egyenlő), akkor pár hónap után látványos eredménye lesz.
Fogyókúrázni a te korodban csak indokolt esetben és orvosi felügyelettel szabad, mert fejlődő szervezetnél nem mindegy az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!