Ez a lány tényleg olyan gyönyörű?
külföldi tumblr-celeb, az emberek el vannak ájulva a külsejétől...
sminkkel:
és anélkül...
(csak mert hasonlítok rá, csak a hajam barna, de engem mindenki kifejezetten rondának tart)
Szerintem meg nem is az, hogy gyönyörű, de iszonyatosan vonzó a csaj és különleges az összhatás.
mi a neve?
nem pont az szokott lenni a probléma, hogy mindenki egyforma? szerintem ezt a lányt már az széppé teszi, hogy van stílusa és egyedi
tényleg nem olyan az arca, hogy önmagában az különleges legyen annyira, de sokat kihoz magából
Én is így értettem az öltözködését. HOgy azt észrevenném, mert végre nem tucat.
De a kérdező azt kérdezte, gyönyörű-e, erre pedig az a válaszom, hogy nem gyönyörű, sőt, én szépnek sem mondanám. Átlagos, semmilyen.
Igen, félreértettelek, egyetértünk.
Simán bele tudnék kötni a szemöldökébe is az erőltetett buta tekintet mellett.
Hű, hát inkább kifejezetten ronda.
De a szépség és divatblogok világában a nyalizás megy, nem az őszinteség. :D
A stílusa lehet, hogy egyedi (megjegyzem, ezen a korlátolt országon kívül a vintage elég tömeges jelenség), de ettől még az arca csúnya, nem szépek a vonásai, a buta fej, amit vág mellé meg egyenesen szörnyű. :D
hát én egyáltalán nem vagyok elájulva tőle....
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!