Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyönyörű ez a...

Szerintetek is gyönyörű ez a lány?

Figyelt kérdés

[link]

Nála szebbet még nem láttam és teljesen természetes.^^ Szeretnék ráhasonlítani, de legalább a hajam olyan lesz mint az övé ha megnő. :D

2010. dec. 9. 21:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
sunáznám
2010. dec. 9. 21:14
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
Hát szerintem semmi extra az arcán, az ilyen hosszú haj pedig nem szép és nem lehet vele mit kezdeni sem, pedig szeretem a hosszú hajat... egy egészséges kereten belül. :D Annyira nem vagyok elájulva a csajtól, de nem is csúnya.
2010. dec. 9. 21:15
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Tök szép meg minden, de szexuálisan egyáltalán nem vonz. Sőt annyira nem is bámulnám meg. Nem is tom elmagyarázni. Egyáltalán nem vonz. Jó szép meg minden, szimmetrikus az arca, de én egyáltalán nem vágyom erre, és sztem a legtöbb férfi sem.
2010. dec. 9. 21:17
 4/20 A kérdező kommentje:
Miért, unalmasnak tűnik?
2010. dec. 9. 21:20
 5/20 anonim ***** válasza:
69%
egyet értek az egyik válaszolóval...ha velem jönne szemben az utcán, akkor nem hinném, hogy utána fordulnék. De nem csúnya, csak... talán nincs meg benne az a kisugárzás, a tekintete olyan semmilyen, de ez csak egy kép, és lehet, hogy direkt kell ilyen arcot vágnia. linkelj be másik képet is, ha tudsz :)
2010. dec. 9. 21:36
 6/20 anonim ***** válasza:
45%

Szép a hosszú haj,de ez már nem.Semmit sem csinál vele, "csak úgy van".Kisugárzása sincs igazán,valószínű az utcán észre sem venném...

Egyébként ha jól tudom öngyilkos lett pár éve .. :(

2010. dec. 9. 21:49
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Én sem találok semmi érdekeset rajta esetleg és mint tudjuk a Balkáni nők a 3. legszebb típusú lányok. A haja miatt pedig ódivatú nagyon kevés férfi való hozzá.

Olyan mint a tó királynője furcsa.

Ne növeszd eddig a hajad mert azon kívül h a lányok irigykedni fognak a hosszára. A palik többségének nem lesz nyerő mert kiábrándító.

Utána néztem mert fél árnyékban nem láttam ezen a képen rendesen de ezen a képen már bejön nekem is.

[link]

18/F

2010. dec. 9. 22:02
 8/20 anonim ***** válasza:
az újonnan linkelt képen télleg jobban néz ki.
2010. dec. 9. 22:46
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten csúnya a feje
2010. dec. 10. 00:53
 10/20 anonim ***** válasza:

Az első képen sem csúnya, de annyira nem tetszik. A másodikon viszont nagyon szép.

20L

2010. dec. 10. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!