Szerintetek is gyönyörű ez a lány?
Nála szebbet még nem láttam és teljesen természetes.^^ Szeretnék ráhasonlítani, de legalább a hajam olyan lesz mint az övé ha megnő. :D
Tökéletesen ki van retusálva...
Amúgy szerintem semmi "extra" sincs a csajban, a haja pedig nem tetszik...
Halottról vagy jót vagy semmit. Szerintem szép lány volt, a barátai szerint szerény és egyszerű volt, aki hétköznap nem is sminkelte magát.
Szégyellje el magát, aki itt ócsárolja szegény lányt!
most azért, mert ostoba volt, és öngyilkos lett, még nem fogom azt mondani rá, hogy szép, inkább te szégyelld magad, hogy befolyásolnak az ilyesmik.
Olyan az arca, mintha viaszból lenne összegyúrva, ráadásul a tekintete semmilyen, tényleg olyan, mint egy üres tekintettű viaszbábú.
És pont hogy NEM qrvapecérek járnak ide, azért nem tetszik a férfiaknak. ha elolvastad volna figyelmesebben, mindenki a KISUGÁRZÁST hiányolta, nem a melleket, a feneket, vagy ilyesmiket. Amúgy pedig kár veszekedni, a szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!