Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyönyörű ez a...

Szerintetek is gyönyörű ez a lány?

Figyelt kérdés

[link]

Nála szebbet még nem láttam és teljesen természetes.^^ Szeretnék ráhasonlítani, de legalább a hajam olyan lesz mint az övé ha megnő. :D

2010. dec. 9. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyönyörű
2010. dec. 10. 12:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem meg nagyon tetszik! Haja tényleg lehetne rövidebb, de amúgy letisztult szépség! nem tudom, milyen pasik irkálnak ide, de az igaziaknak (nem qrvapecéreknek) tuti ilyesmi az igazi nő! :)
2010. dec. 10. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:

[link]

Hogy lehet olyat mondani egy ilyen arcra, hogy 'csúnya'??

2010. dec. 10. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezen az utolsó képen a legszebb.
2010. dec. 10. 12:56
 15/20 anonim ***** válasza:
ez a kérdés ezzel a lánnyal már volt...-_-
2010. dec. 10. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:

Tökéletesen ki van retusálva...

Amúgy szerintem semmi "extra" sincs a csajban, a haja pedig nem tetszik...

2010. dec. 10. 18:17
 17/20 anonim válasza:
54%
depresszios Barbie baba. Kb. ennyi jut rola eszembe. Semmi kifejezes, olyan, mintha mindjart le akarna magat vetni valahonnan.
2010. dec. 10. 18:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Halottról vagy jót vagy semmit. Szerintem szép lány volt, a barátai szerint szerény és egyszerű volt, aki hétköznap nem is sminkelte magát.

Szégyellje el magát, aki itt ócsárolja szegény lányt!

2010. dec. 10. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:

most azért, mert ostoba volt, és öngyilkos lett, még nem fogom azt mondani rá, hogy szép, inkább te szégyelld magad, hogy befolyásolnak az ilyesmik.

Olyan az arca, mintha viaszból lenne összegyúrva, ráadásul a tekintete semmilyen, tényleg olyan, mint egy üres tekintettű viaszbábú.

És pont hogy NEM qrvapecérek járnak ide, azért nem tetszik a férfiaknak. ha elolvastad volna figyelmesebben, mindenki a KISUGÁRZÁST hiányolta, nem a melleket, a feneket, vagy ilyesmiket. Amúgy pedig kár veszekedni, a szépség relatív.

2010. dec. 11. 20:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Inkább te olvasd el figyelmesebben a hozzászólásokat. Pl. a csúnya a feje kifejezés nem épp a kisugárzására utal. Bunkó. -.-
2010. dec. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!