Meg mondanátok, hogy szerintetek hülyén nézek-e ki vagy sem?
Kissrác vagy még, de semmi gáz nincs veled. Normális arcod, alkatod van, aranyosnak, kedvesnek tűnsz.
Szerintem felnőtt korodra nagyon jó pasi leszel:)
Szerintem valami más frizura+szemüvegkeret sokat dobna rajtad,a testalkatod amennyi igy látszik az átlagos,nem túl vékony,nem kövér az rendben van.
Picit több önbizalmat,mert aranyos-szerény,vioszahuzódobb srácnak nézel ki,de ez az esetlen testtartás sokat ront az összképen!:)
Hát gondolom a korosztályodban nem lehetsz túl menő, tipikus lúzer kis kockának nézel ki. :D Meg kicsit anyyuci kedvencének.
Egy klassz szemüveg és egy új séró nem ártana valóban, de egyébként szerintem rendben vagy, és pár év múlva a csajok is rájönnek, hogy nem a macsók kellenek nekik. :D
17:49
hát lehet hogy nem vagyok menő ahogy te fogalmaztál.De kocka bíztos nem vagyok azért nem vagyok az a tipús aki haza megy és egész nap a gép elött ücsörög ...
sztem nagyon jóképű helyes pasi lesz belőled!!!:)
23/L
"tipikus lúzer kis kockának nézel ki."
ez egyébként igaz :D
kedves srác vagy,
nagyon szexi leszel 5 év múlva, tök jó az állad !
Az meg,hogy most milyen a hajad,meg a szemüveged ... édes mindegy!
Tanulj,és sportolj, most ez a dolgod, és akkor te lehetsz az élet császára.
A 25-55-ig lesz a fénykorod. Arra gyúrj! (diploma, jó állás, sportos test, tisztesség, becsület)
A "most" a dologidő ezek elérésére!!
(43 L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!