Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a borotvával?

Hogy is van ez a borotvával?

Figyelt kérdés
Szóval, ha leborotváljuk a szőrt pl lábon akkor az megerősödik. De tegyük fel, hogy a szőrnek csak egy részét vágod le tudomisén mivel, akkor is megerősödik és eredeti hosszúságra nő ki a szőr? Ja és, miért csak egy adott hosszúságig nő a szőr? Köszi!
2011. nov. 15. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tévhit, nem erősödik meg.
2011. nov. 15. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
NEM ERŐSÖDIK!!!! Hányszor kell még leírni?
2011. nov. 15. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nagyon megerősödött!Mindig sokkal több,és sokkal sötétebb szőr nő,ha borotválom kis ideig.

Mikor gyantázom lényegesen gyengébb,és kevesebb szőr nő :)

2011. nov. 15. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem bírom felfogni hogy lehettek ennyire sötét mint az éjszaka. Ezerszer le lett írva itt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ez egy mítosz! NEM ERŐSÖDIK meg a szőr a borotválástól. Ha megerősödik akkor azért erősödik meg, mert AMÚGY IS MEGERŐSÖDÖTT VOLNA!

Ez valami hihetetlen, hetente feljön ez a kérdés és mindig van egy önjelölt tudós aki bizonygatja, hogy márpedig igaz, mert "de nekem megerősödött".

Nem, nem erősödik meg.

2011. nov. 15. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Több kérdésem is volt, bocsánat hogy arra használom az oldalt amire van! Ahelyett hogy itt puffogtok, normálisan is le lehet írni hogy rosszul tudom, és mivel nem az volt az egyetlen kérdésem (szőr megerősödése) ezért nem írtam külön a többi kérdésem. Ennyi. Aki rendesen válaszolt, annak köszönöm!
2011. nov. 17. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!