Hogyan mondjam el anyumnak, hogy melltartót szeretnék hordani? ÉS hogy szőrteleníteni szeretném magam?
Mondd azt, hogy csúfolnak, és rosszul érzed magad.
És ha nem akarod otthon csinálni a szőrtelenítést, menj el egy kozmetikushoz... 700 ft-ért megcsinálja az egész lábadat. És akkor anyukád azt mondja okos vagy, hogy azt választottad:D és nem a borotvááát...
egyébként az én anyám is mindig leszart engem, meg ezeket a dolgokat.. és fáj is :S
de menj el melltartót venni, és kérdezd meg anyukád, hogy volt, hogy nagy nehezen elmondta h kellene neki melltartó, és az anyukája elő hozta h ő már vett, csak nem akarta még odaadni, mert az anyuka is félt érted...:D lehet neked is ez lesz:D soksikert;) ha kérdésed van írj a balbay77@freemail.hu-ra válaszolok;) 15éves csajszí
Teljesen rendben van hogy szőrteleníteni akarsz! Nekem is pont a kirándulás jött kapóra mert osztály nap lett volna amikor hazamentem odamentem hozzá (előtte vettem egy rövidnadrágot) és mondtam neki h holnap osztálynap lesz és ezt-ekkor jott képbe a rövidnaci- szeretném felvenni de nagyon szőrős a lábam és nem akarom hogy kicsúfoljanak. És h leszedhetjük e a szőrt. Erre mondta hogy vegyem elő az epillátort és a szobámban leszőrtelenítettük!!! A melltartóval kapcsolatban nem nagyon tudok segíteni. Nekem anya már 10 évesen megengedte. Azt mondtam neki h mindenki ilyet hord- ekkor rámutattam egyre egy boltban- és h nem szeretnéki kilógni a sorból. Szerencsére ezt megértette. A szőrtelenítést 3× kellet elmagyaráznom.
Sok sikert!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!